TERMENI SI CONDITII

Bun venit in lumea legumelor si fructelor cu gust!

Site-ul Legumele Bunicii este proprietatea  iMarketer Agency SRL, cu sediul social situat in, Bucuresti, Bd. Basarabiei, nr. 256b, sector 3, inmatriculată la Registrul Comertului sub nr. J40/5319/2020, Cod Unic de Inregistrare 42525510.

Produsele promovate și oferite spre vânzare pe Legumele Bunicii vor fi denumite pe parcursul acestor Termene și Condiții „Produsele”.

Utilizatorul LegumeleBunicii.ro este:

persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,

orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,

orice persoană fizică autorizată (PFA),

care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul Legumele Bunicii , denumit pe parcursul acestor Termene si Condiții, “Client”.

Termenele și Condițiile definesc condițiile de utilizare a site-ului Legumele Bunicii , în calitatea acestuia de platformă de cumpărături, precum și condițiile contractuale ce guvernează relatia dintre Legumele Bunicii si Client

 

Prin acceptarea prezentelor Termene și Condițiilor, Clientul este de acord că:

–  în cazul în care Clientul este o persoană fizică, acționează în nume propriu și nu reprezintă nicio altă persoană, iar dacă este reprezentantul unei persoane juridice, acționează în limitele împuternicirii ce i-a fost acordate;

– Clientul va furniza informații corecte și complete în vederea utilizării Legumele Bunicii ;

– Clientul nu va utiliza site-ul Legumele Bunicii pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de către iMarketer Agency sau obținute prin intermediul Legumele Bunicii fără să obțina consimțământul expres, prealabil și scris al iMarketer Agency.

– Clientul nu va utiliza Legumele Bunicii în niciun mod care ar putea să afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de către alți Clienți sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncărca sau deteriora serverele sau rețelele IMarketer Agency sau ale unor terțe persoane

– Clientul nu va utiliza Legumele Bunicii  în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termeni și Condiții sau prin alte politici relevante.

Va rugam sa parcurgeti sectiunea de Termeni si conditii de utilizare, care reglementeaza utilizarea si achizitionarea de produse de la site-ul nostru. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ati citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, va rugam sa nu utilizezi site-ul nostru.

Legumele Bunicii controleaza si opereaza acest site de la birourile din Bucuresti. Continutul si termenii de utilizare sunt in conformitate cu reglementarilor romanesti din domeniu. Daca alegi sa accesezi site-ul din alta tara, faci acest lucru din propria initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale respective.

Continut site, dreptul de proprietate, restrictiile de utilizare

Informatiile continute de catre acest site, precum imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de Legumele Bunicii , de societatea baza (IMarketer Agency SRL.), sucursale si afiliati. Numele si logo-ul sunt marci comerciale inregistrate ale IMarketer Agency SRL.

Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

(1) plasarea unei comenzi ferme utilizand site-ul Legumele Bunicii

(2) folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut.

Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al IMarketer Agency sau a detinatorului de copyright in drept.

A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul in care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site in alte scopuri decat cele specificate mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala si, fara acordul prealabil in scris al IMarketer Agency, sunt strict interzise.

Obligatii

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Furnizarea de informatii

Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia IMarketer Agency SRL care opereaza site-ul Legumele Bunicii .

In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Legumele Bunicii exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Legumele Bunicii .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre IMarketer Agency SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. IMarketer Agency SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

IMarketer Agency nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Termeni de utilizare

Legumele Bunicii poate revizui acesti Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care va supuneti.