POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

 

  1. Obiectul acestei Politici privind Confidentialitatea:

 

Prezenta Politica privind Confidentialitatea are rolul de a va informa cu privire la:

1.1 activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dumneavoastra efectuate de catre Legumele Bunicii, in calitate de Operator de date cu caracter personal si se aplica in desfasurarea activitatilor sale si in indeplinirea obiectului de activitate;

 

1.2 securitatea datelor si confidentialitatea prelucrarilor de date cu caracter personal

Legumele Bunicii prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 (“GDPR”) precum si cu legislatia aplicabila in materia protectiei datelor cu caracter personal.

 

Politica noastra privind confidentialitatea poate fi modificata iar Legumele Bunicii va publica pe aceasta pagina o versiune actualizata a Politicii. Prin consultarea frecventa a acestui site puteti sa va asigurati ca aveti cunostinta permanent despre activitatile de prelucrare intreprinse de catre Legumele Bunicii.

 

1.3 Website-ul Legumele Bunicii poate include link-uri catre alte website-uri care sunt gestionate de alte entitati/persoane juridice care nu au legatura cu activitatea Legumele Bunicii si cu privire la care Legumele Bunicii nu poarta nicio responsabilitate.

De asemenea, putem oferi link-uri catre alte website-uri operate de companiile afiliate Legumele Bunicii, care aplica politici separate in privinta confidentialitatii. Daca accesati aceste website-uri prin intermediul site-ului nostru, ar trebui sa consultati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri pentru a putea intelege in ce mod colecteaza, utilizeaza si comunica informatiile dvs.